Tanfolyamok

Az oldalon az alábbi tanfolyamokat (kurzusokat) találod:

Életvitel, környezet: A tanfolyam átfogó ismereteket ad az életvitel és a környezet témájában, mint az életmód és a környezet kölcsönhatása, az önismeret, vagy az életvitelből adódó előnyök, esetleg hátrányok. Az életmód meghatározza a jövőt, így fontos a tudatos, felelős életvitel.

Internet és munka: Az internet a munka világában is gyökeres változásokat idézett elő. A tananyag alapvető ismereteket ad, amelyek megkönnyíthetik az online munkavégzést, vagy akár az álláskeresést.

Kommunikáció szóban, írásbanA kommunikációs technikák elsajátítása nagyban hozzájárul az információszerzéshez, ezzel a fejlődés feltételét képezi. A kurzus betekintést nyújt a verbális- és nonverbális kommunikáció alkalmazásába, a kommunikáció különböző színtereibe, valamint segítheti a felmerülő kommunikációs zavarok megszüntetésében.

Helytörténet: A tananyag Szabadszentkirály történetét dolgozza fel olvasmányos formában. A hagyományos kulturális értékek megőrzése fontos, ahogyan a lakóhelyünk megismerése is. Ezt biztosítja jelen kurzus.

Belépés után itt tudod követni, hogy melyik kurzusban, anyagban melyik részt olvastad már és melyik van még hátra?

A tanfolyam előrehaladásának megtekintéséhez be kell jelentkezned.